Unikke Uniconta & 2do IT

Så er fremtidens økonomisystem en realitet!

Erik Damgaard har gjort det igen – han har ikke bare skabt et ”bogholderiprogram” som kan lave lidt finans og fakturering, men et unikt cloud-baseret økonomisystem, forstået på den måde, at det ikke kun er en browserbaseret løsning. Uniconta er en løsning, der kan stå på egne ben, med muligheder for brugertilpasning som de gode, gamle kendte produkter.

Hvordan det er lykkedes for Erik Damgaard, er jo ganske enkelt grundet hans store viden og knowhow indenfor ERP-systemer.
Hr. Damgaard har udviklet forretningsløsninger til danske virksomheder siden 1983, og resultatet er Uniconta, der er et økonomisystem, der opfylder alle ønsker til bogholderi, ordrestyring, fakturering, projekt og ja – generelt alt hvad den moderne virksomhed kan ønske sig!

Med Uniconta er der muligheder for tilpasninger i stort omfang - det kan eksempelvis være egne tabeller, skærmvisninger og alt dette i et miljø, som ikke er fastlåst til lokale installationer. Uniconta kan afvikles på PC, Mac og mobile enheder.

Så uanset hvilken slags kunde du er – så vil Uniconta kunne tilpasses samt løse dit og din virksomheds behov langt ud i fremtiden!

Uniconta:

Hastighed

Uniconta er et ”Cloud”system, hvor alle data ligger tilgængelige på hostede servere – men til forskel for mange af den slags produkter er Uniconta sin egen, forstået på den måde at Uniconta er en app, som afvikles ganske som f.eks. Microsoft Office. Uniconta kan afvikles på både PC og Mac, og alle data ligger sikkert og godt i skyen, og derfor er backup også en ting, du som kunde ikke skal bekymre dig om.

Med Uniconta er du altså IKKE afhængig af en browser, som eksempelvis e-conomic, og det betyder, at du får du ikke risikerer en browser, der låser, glemmer data eller smider dig af. Du får arbejdsro, og mulighed for udvikling og tilpasninger.

Kort sagt – Uniconta yder maksimal hastighed, sikkerhed og ikke nogen ventetid!

Virksomhedens egen løsning – også i skyen!

Microsofts teknologi ligger til grund for udviklingen af Uniconta, og den er udviklet til nemt og smidigt at indgå i skyen - derved ligger integrationen ”lige til højrebenet” med andre produkter.
Man kan kalde Uniconta for et standardprogram, da det har alle de grundlæggende ting, som alle virksomheder har behov for – dog er det samtidig fleksibelt og 100% klar til dine egne tilpasninger i felter, kartoteker og skærmvisninger. Ligesom stort set alle udskrifter og rapporter er mulige. 

2do har en stor erfaring i disse tilpasninger, allerede i Uniconta men også fra andre opgaver der er udført, ligesom vi har deltaget i flere tillægsmoduler og stadig gør det.

Har du som kunde behov for en løsning som er specielt tilpasset netop din virksomhed, så kan 2do, med Uniconta som grundlag, udføre dette i samarbejde med dig og din virksomhed. Vi har vores eget dygtige team, der er klar til at hjælpe og udvikle, så det passer præcis til din virksomhed.

PC, Tablet eller Smartphone

Uanset hvilken type device du anvender, så vil du med Uniconta have adgang til dine data i et brugervenligt design. Uniconta tilpasser sig i et responsivt design afhængig af din device.

Uniconta kører på både Android, Windows eller Mac – det er dit valg!

Har du et økonomisystem?

Så kan 2do også hjælpe dig her – vi har konverteringsværktøj til bl.a. C5 og e-conomic, og der er også mulighed for konvertering fra de fleste andre produkter over til Uniconta.
Vi har stor succes med at, som minimum, få stamdata med, så du hurtigt kan være kørende igen, når du konverterer til Uniconta.

Vil du prøve Uniconta

Hvis du ønsker at prøve Uniconta, eller hvis du har nogle spørgsmål til det, så kontakt os på 59 51 15 00.

Vil du selv prøve – så følg dette link: Prøv gratis her

Hareskovvej 19
4400 Kalundborg

Telefon: 5951 1500
CVR nr.: 3176 7474

2do IT, ERP & WEB Solutions Vest ApS
Vesterhavsgade 139
6700 Esbjerg

Telefon: 7027 0900
CVR: 34605076

2do IT, ERP & WEB Solutions Øst ApS
Naverland 4
2600 Glostrup

Telefon: 69152075
CVR: 36767474

Man-Tors 08.00-17.00
Fre 08.00-15.00

VEST:
Man-Tors 08.00-16.30
Fre 08.00-13.00

Telefon:
5951 1500
ØST: 6915 2075
VEST: 7027 0900
Mail: info@2doit.nu

Telefon: 5951 1500
Mail: support@2doit.nu

 

Fjernsupport 

© 2do IT, ERP & WEB Solutions ApS 2017

Vent venligst…